Gs Blogcu

Sayfalar

hasan şaş ve ümit karan kadro dışı..


ümit karan ve hasan şaş kayseride oynanacak ankaragücü maçı kadrosuna alınmadı.. basın organlarında bu kadro dışı bırakmak olarak nitelendirilmiş fakat galatasaray spor kulubünden teknik direktör bülent korkmaz tarafından maç kadrosuna alınmadı şeklinde açıklandı..

skibbe döneminde ilk 18 e hiç girmeyen hasan şaş, gene aynı dönemde forma şansı bulamayan ümit karan kendi devrelerinin teknik direktör olması sonucunda aniden sakatlıkları geçti performansları üst düzeye çıktı ve bordo(!) maçında ve hamburg maçlarında kurtarıcı olarak sahay sürülmesi ümit karanın futboldan bihaber olması hasan şaşın nah böyle kıçı göbeği kocaman olması pas verememesi şut atamaması çalım yapamaması taraftarı çileden çıkarmış hacettepe maçı dönüşünde taraftarların bu 2 futbolcuya yüklenmesi üzerine teknik direktörümüz bülent korkmaz kendini kurtarma amaçlı bu 2 futbolcuyu ankaragücü maçı kadrosunu almadı.. 

ilk önce bu adamlara güven gelir gelmez bu adamları sahaya sür sonra taraftar üstüne gelince kendini kurtarmak için bu adamları taraftarın önüne at.. yakışmadı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder